Minyak Argan 100% Asli dari Morocco

Minyak Argan adalah minyak yang dihasilkan dari biji pokok argan yang penuh dengan khasiat semula jadi untuk kosmetik dan juga kesihatan tubuh badan manusia dalaman dan luaran.

Pokok Argan atau nama saintifiknya Argania Spinosa berasal dari Morocco dan kekal sebagai salah satu daripada minyak yang jarang ditemui di dunia disebabkan oleh kawasan yang sangat khusus yang hanya terdapat di negara Morocco.

Piore Argan Oil ialah minyak argan asli 100% diimport terus dari Morocco tanpa orang tengah. Pengasas Piore Argan Oil telah pergi sendiri ke Morocco untuk mencari dan memilih minyak argan yang berkualiti dan mempunyai sijil. Beliau telah memerhati sendiri bagaimana proses pengeluaran minyak argan dilakukan dan bagaimana pihak pengeluar memastikan minyak argan yang dihasilkan adalah berkualiti.

Kami sangat mementingkan kepuasan pengguna, kerana itu kami sentiasa memastikan produk kami adalah yang asli, berkualiti dan terjamin.

 • Piore Argan Oil

  Harga Bagi Semenanjung Malaysia/Sabah/Sarawak

  15ML = RM65
  30ML = RM105

  Harga adalah termasuk postage. Cas COD ialah berlainan bagi ejen-ejen yang menyediakan khidmat pnghantaran terus kepada anda.

 • Senarai Ejen Seluruh Malaysia

  Anda boleh hubungi ejen-ejen rasmi kami di sini untuk sebarang pembelian Piore Argan Oil.